fbpx

HALLO WERKGEVER

WAT WIJ DOEN

VACATURE ADVERTENTIE

Door ons enorme netwerk binnen én buiten de branche bereik je met alleen een vacature advertentie duizenden passieve en actieve werkzoekenden. Van starterende tot ervaren professionals. Al vanaf €99!

WERVING + SELECTIE

Op zoek naar startende of ervaren professionals op het gebied van marketing, finance, sales, online of communicatie? Born4Jobs is al 20 jaar dé sparringpartner voor opdrachtgevers in muziek, media, entertainment én daarbuiten.

EXECUTIVE SEARCH

Born4Jobs verbindt al bijna 20 jaar senior professionals aan opdrachtgevers in muziek, media en entertainment én daarbuiten. Bijvoorbeeld voor directiefuncties, bestuurlijke posities of (digitaal) veranderingsmanagement.

UITZENDEN

Tijdelijk hulp nodig voor je organisatie? Dan is het inhuren van werknemers op uitzendbasis handig en heel flexibel; wij verzorgen de werving en dragen de werkgeversrisico’s, jij kunt zonder zorgen de extra werkdruk opvangen.

FREELANCE

Het inhuren van freelancers wordt steeds populairder want no strings attached én experts in hun vakgebied. Wij bemiddelen freelancers met uiteenlopende achtergrond; van Office Manager tot Communicatie Adviseur.

VERLONEN

Verlonen van flexmedewerkers via Born4Jobs betekent flexibiliteit en uitstekende service. De werkgeversrisico’s zijn voor ons en wij verzorgen de administratie en uitbetaling.

COACHING

Born4Jobs biedt coaching voor opdrachtgevers en werknemers. Bijvoorbeeld bij reorganisatie, verandertrajecten of ontslag. Wij werken samen met verschillende coaches die allemaal een eigen specialisme hebben.

Wij werken voor:

Lastig om goed personeel te vinden?

Laat ons weten wat je zoekt

Vul een paar vragen in over de vacature en eventuele ideale eigenschappen van de kandidaat. We laten je dan snel weten of en hoe wij je kunnen helpen. Geheel vrijblijvend uiteraard.

WIE WIJ ZIJN

+31 (0)35 6310231
+31 (0)20 7169747
info@born4jobs.nl

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN?

3 + 1 =