fbpx

REVIEWS

Van opdrachtgevers en kandidaten

Tom heeft mij enorm geholpen in de zoektocht naar een baan! Born4Jobs is een absolute aanrader!
Nikki van der Noot
Presentation Scheduler, The Walt Disney Company

Zonder het sturen van een motivatiebrief belde ik Tom meteen op met een aantal vragen; we belden bijna een uur. Zonder Tom’s persoonlijke approach én geduld om een zelfstandig ondernemer te koppelen aan een vaste functie had ik deze droombaan bij Music On Vinyl nooit gehad.

Hermann Houben
Music on Vinyl

Born4Jobs heeft met een oprechte interesse geluisterd naar mijn wensen en behoeftes waardoor ik erg tevreden ben met mijn nieuwe werkplek en me welkom voel. Ik heb zin om steeds meer te leren en mezelf te ontwikkelen binnen Cheil.

Hannah Nadort
Cheil

Ik ben erg tevreden over het contact met Anca Beije. Ze was erg betrokken en geïnteresseerd. Heel erg bedankt!

Anaïs Bernal Toro
SENA

Derde passende kandidaat op rij, dank voor de snelle en adequate samenwerking!

Astrid Bonefaas
EMG Nederland
Via Born4Jobs heb ik mijn droombaan kunnen bemachtigen! Tom heeft mij uitstekend begeleid, gedurende het gehele sollicitatieproces tot aan het tekenen van mijn contract. Zeer betrokken en behulpzaam, waarvoor veel dank 🙂
Angela Woudenberg
BMG

Dankjewel Anca, je hebt echt mijn leven veranderd! En ja hè, aanstekelijk enthousiasme is wat mij een goeie Community manager en cultural activator maakt 😊

Celine Descamps
PlayStation

Born4Jobs heeft mij binnen een week geholpen aan een baan die perfect bij mij past. De persoonlijke en betrokken werkwijze van Tom heb ik als erg prettig ervaren!

Calvin Houpst
Agents After All

Tom Oudshoorn heeft het contact iedere keer warm gehouden en me goed op weg geholpen!

Marco Reitsma
ESPN | The Walt Disney Company
Via Born4Jobs heb ik een fantastische baan mogen aannemen die ik anders nooit had kunnen vinden!
Rochelle Piet
8Ball Music

Ik werd benaderd door Anca met de vraag of ik mogelijk interesse had voor een vacature. Na een telefonisch gesprek had ik een heel positief gevoel en het vertrouwen was er direct. Anca is professioneel, reageert snel, schakelt meteen en zet zich volledig in. Dankzij haar heb ik een nieuw uitdaging in het vooruitzicht, waar ik heel veel zin in heb. Onwijs Bedankt!

Annabelle
Qisum
Tom van Born4Jobs is altijd super behulpzaam en een fijne recruiter om te hebben en mee te sparren!
Megan Laan
BMG

Het valt echt op; jullie zijn echt betrokken! Wat een verschil!

Thijs van der Wal
Gemeente Hilversum
Bij Born4Jobs werken de liefste en meest meedenkende recruiters. Zij doen echt hun best om een match te vinden. Ik ben ze ontzettend dankbaar!
Ebru Altinbas
Banijay Benelux

Tom van Born4Jobs is erg betrokken, denkt met je mee en heeft mij dan ook binnen no-time aan mijn droombaan geholpen. Zeker een aanrader!

Marissa Maternum
The Walt Disney Company

Ik ken Born4Jobs van beide kanten. Zo hebben ze mij al eens aan goede mensen geholpen en nu heb ik via hen een leuke nieuwe baan gevonden!

Jarno Kortekaas
NH Media | AT5
Born4Jobs heeft mij binnen een week aan de perfecte baan in mijn favoriete branche gekoppeld!
Joanna Mauricio
The Walt Disney Company

Mijn leven stond dankzij COVID-19 even compleet op z’n kop. Grootse (internationale) plannen die onverwachts niet doorgingen, maar waar ik wel mijn baan voor had opgezegd. Uiteindelijk heeft Tom (Born4Jobs) mij aan een fantastische kans geholpen. Bedankt, Tom! Ik ga knallen 🙂 ! 

Maxime Keetelaar
RTL AdConnect

Weer dank voor je mooie werk Anca! Ieder z’n vak en jij doet dat knap. 

Evelien Abendanon
Directeur, Teachers in Media

Anca is in staat om een opdracht goed te analyseren en aan te passen op basis van feedback. Aandacht is niet alleen voor de inhoud van de functie maar ook om de best passende collega te vinden. Door haar uitgebreide netwerk en hard zoeken heeft ze de juiste kandidaten gevonden voor Marketing, Sales, Finance én Operations. Het is heel prettig werken met Born4Jobs, ze doen er alles aan de juiste match te vinden.

Florent Cretiaux
Finance & HR Director, PlayStation

Ik ben ontzettend blij dat ik via Born4Jobs een baan heb kunnen vinden die én goed bij mij past én al jaren mijn droombaan is. Hiervoor wil ik Tom bedanken; zijn snelle schakelen, doorzettingsvermogen en fijn contact maken hem een parel in de recruitment branche. Zojuist mijn contract getekend en ontzettend veel zin om te starten! 

Marlou Wilmink
The Walt Disney Company

Wauw! Born4Jobs is hands-on als het gaat om mensen helpen aan een toffe baan. Midden in de pandemie is het voor mij alsnog gelukt om aan een topbaan te komen, door Born4Jobs. Voor een nieuwe uitdaging zou ik ze zeker weer inschakelen!

Anne Grigoleit
The Walt Disney Company

Born4Jobs wist goed waarvoor ik mijn ervaring graag inzet en bij welk team ik me thuis voel.

Eugenie van Schalkwijk
Teachers in Media

De ervaring met Born4Jobs is erg goed. Niet alleen reageert men snel en adequaat, de aangeleverde kandidaten zijn altijd van hoge kwaliteit en prettig in de omgang.

Alphons Martens
Directeur, Publieke Omroep Amsterdam

Al meerdere jaren werken wij met Born4Jobs naar volle tevredenheid. Los van het feit dat zij de juiste kandidaten weten te vinden is de manier waarop Born4Jobs met je samenwerkt heel fijn. De communicatie verloopt heel goed, zijn altijd bereid mee te denken, snelle terugkoppeling en experts in hun vakgebied!

Nicole van Benthem
The Walt Disney Company

Wij werken al jaren zeer effectief samen met Born4Jobs. Ze zijn een betrouwbare partner die keer op keer de juiste kandidaten weet te vinden voor onze vacatures. De communicatie is fijn, efficiënt en persoonlijk.

Norbert Plantinga
Algemeen Directeur, Agents After All

Hele fijne tussen-organisatie als je op zoek bent naar een job!

Kim Albers
Rebellenclub

Door een adviserend gesprek aan te gaan met Born4Jobs ben ik bij Warner Music Benelux terecht gekomen in een functie en bij een bedrijf dat helemaal bij mij past! Tom geeft de juiste tips zodat je je sollicitatiegesprek goed voorbereidt en er vol vertrouwen in kunt gaan. Ik zal Tom en Born4Jobs dan ook zeker aanraden bij anderen. Zij zien je echt als persoon en niet als nummer. 

Sanne Scheepers
Warner Music Benelux

Op zoek naar een nieuwe baan?

WERKEN IN MUZIEK, MEDIA, ENTERTAINMENT EN DE CREATIEVE INDUSTRIE

CONTACT

+31 (0)35 6310231
+31 (0)20 7169747
info@born4jobs.nl