fbpx
Kandidaat 9 Over Born4Jobs voor kandidaten

OVER BORN4JOBS

Wij zijn al meer dan 20 jaar the career company voor iedereen met een grenzeloze ambitie om het beste uit jezelf te halen. En dat gaat voor ons over meer dan alleen een baan; ook privé moet de combinatie kloppen. In onze ‘line of jobs’ gaat dat meestal vanzelf, want hoe leuk is het om te werken in de wereld van bijvoorbeeld muziek, televisie, events of film? Wij letten niet alleen op opleiding, misschien wel juist niet. We selecteren voornamelijk op ‘soft skills’; Wie ben je als persoon? Waar ligt je echte passie? Waar wil je heen?

Born4Jobs werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in muziek, media, entertainment en de creatieve sector en staat bekend om het enorme netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. We weten wie waar past en zijn daar eerlijk over, ook als het geen ideale match is.

We zijn gespecialiseerd in werving & selectie en executive search en je kunt bij ons terecht voor vaste banen, uitzendbanen, freelance of ad-interim klussen of je door ons laten verlonen. Ook bieden we INDIVIDUELE- EN TEAMCOACHING door diverse, aangesloten coaches.

COACHING

Born4Jobs werkt samen met coaches in verschillende disciplines waardoor we onafhankelijke coachingstrajecten kunnen bieden voor vrijwel alle situaties op de werkvloer.

Denk aan advies om jou en je team weer positief up & running te krijgen na de corona-periode of hulp bij het vinden van de juiste balans als het gaat om werken op kantoor of thuis. Maar ook bij reorganisaties of 1 op 1 coaching, voor als je ondersteuning of handvatten nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je ineens ‘de baas bent’ na een promotie.

Soms is het gewoon fijn -en zeker doeltreffend- om het even uit handen te geven aan iemand die objectief is en op afstand staat. Wat je vraag ook is, Born4Jobs zoekt voor jou de juiste coach.

Wij werken samen met:

+ Merel Rijntjes | Talent & Business Manager (WWW.MERELRIJNTJES.NL)
+ iCoaching | Coaching & counselling (WWW.ICOACHING.NL)
+ Media Movers | Team- & loopbaancoaching (WWW.MEDIA-MOVERS.NL)

ONS TEAM

Tom Oudshoorn

Tom is opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur maar werd artist manager in de muziekindustrie. Gelukkig maar anders hadden wij hem waarschijnlijk nooit ontmoet. Toprecruiter, koning van de woordgrap en herkenbaar aan de eeuwige koptelefoon op zijn hoofd in plaats van haar.

 Bel Tom op 020 716 9747
Mail Tom via tom@born4jobs.nl

Tom Hoetink

Tom, onze ondernemende recruitment specialist. Tom heeft, naast zijn werk voor Born4Jobs, een eigen bedrijf voor stages in het buitenland maar zit er zelf ook regelmatig. Bijvoorbeeld in Thailand, waar hij een vakantiepark wil bouwen. Maar voorlopig zit'ie lekker bij ons.

Bel Tom op 035 6310231
Mail Tom via tomhoetink@born4jobs.nl

Annelise Breteler

Annelise werd onlangs in een artikel ‘het creatieve brein’ genoemd en dat raakt redelijk de kern; copywriter, vormgever, webdesigner, you name it. Met stevige roots in muziek en media (onder meer programma- en productiebaas bij The BOX) altijd op zoek naar manieren waarop het beter en mooier kan.

 Bel Annelise op 035 6310231
Mail Annelise via annelise@born4jobs.nl

ANCA BEIJE

Oprichter en ras ondernemer die elke economische crisis overleeft. Niemand kent de muziek-, media- en entertainmentwereld beter dan Anca. Naast een goed glas wijn houdt Anca het meest van mensen blij maken met een nieuwe baan en dat doet ze dus al 20 jaar met heel veel passie en betrokkenheid.

 Bel Anca op 035 6310231
Mail Anca via anca@born4jobs.nl

Esther Heitkamp

Esther loopt al jaren rond in het tv wereldje als programmamaker én HR-professional. Maar dat laatste vindt ze toch het leukst en dat is fijn voor ons, want ze heeft als geen ander een neus voor talent 🙂

Bel Esther op 035 6310231
Mail Esther via esther@born4jobs.nl

CONTACT

ADRES

's-Gravelandseweg 59
1217 EH Hilversum

MAIL ALGEMEEN

info@born4jobs.nl

TELEFOON HILVERSUM

+31 (0)35 6310231

TELEFOON AMSTERDAM

+31 (0)20 7169747