fbpx

WERVING + SELECTIE

Gericht op midcareer professionals met gemiddeld een HBO opleiding en een paar jaar werkervaring. Als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een marketeer, project manager, social media manager, office manager of finance coordinator.

Werving en selectie bij Born4Jobs betekent toegang tot de beste kandidaten in muziek, media, entertainment of creatieve industrie. Ons netwerk is groot en we zijn als eerste op de hoogte van wat er speelt binnen de branche. Onze recruiters schakelen snel en wij werken met heldere tarieven en flexibele oplossingen. Werving + selectie doen we op basis van ‘no cure no pay’ tegen een standaard tarief of op exclusieve basis waarbij het tarief nóg aantrekkelijker is.

Profiel

+ HBO+ opgeleid
+ 1-8 jaar werkervaring
+ Kandidaten in marketing, social media, finance, office management, project management, redactie en meer.

{

Derde passende kandidaat op rij, dank voor de snelle en adequate samenwerking!

Astrid Bonefaas
EMG Nederland

Weer dank voor je mooie werk Anca! Ieder z’n vak en jij doet dat knap. 

Evelien Abendanon
Directeur, Teachers in Media

Anca is in staat om een opdracht goed te analyseren en aan te passen op basis van feedback. Aandacht is niet alleen voor de inhoud van de functie maar ook om de best passende collega te vinden. Door haar uitgebreide netwerk en hard zoeken heeft ze de juiste kandidaten gevonden voor Marketing, Sales, Finance én Operations. Het is heel prettig werken met Born4Jobs, ze doen er alles aan de juiste match te vinden.

Florent Cretiaux
Finance & HR Director, PlayStation

De ervaring met Born4Jobs is erg goed. Niet alleen reageert men snel en adequaat, de aangeleverde kandidaten zijn altijd van hoge kwaliteit en prettig in de omgang.

Alphons Martens
Directeur, Publieke Omroep Amsterdam

Al meerdere jaren werken wij met Born4Jobs naar volle tevredenheid. Los van het feit dat zij de juiste kandidaten weten te vinden is de manier waarop Born4Jobs met je samenwerkt heel fijn. De communicatie verloopt heel goed, zijn altijd bereid mee te denken, snelle terugkoppeling en experts in hun vakgebied!

Nicole van Benthem
The Walt Disney Company

Wij werken al jaren zeer effectief samen met Born4Jobs. Ze zijn een betrouwbare partner die keer op keer de juiste kandidaten weet te vinden voor onze vacatures. De communicatie is fijn, efficiënt en persoonlijk.

Norbert Plantinga
Algemeen Directeur, Agents After All

UITZENDEN

Heb je hulp nodig maar weet je nog niet zeker of dit voor de lange termijn is? Dan kan het lonen om werknemers in te huren op uitzendbasis omdat de voorwaarden voor jou als werkgever dan een stuk soepeler zijn.

Tijdelijk werknemers inhuren via Born4Jobs kan snel, flexibel en voordelig. Handig, als je extra hulp nodig hebt maar (nu even) geen vast personeel wil aannemen. Maar ook als je opvang nodig hebt bij ziekte of zwangerschap. Je ontvangt wekelijks een factuur en uitzendkrachten krijgen binnen een week uitbetaald. Wij zorgen voor een correcte afdracht van loonbelasting en andere premies. En tijdens schoolvakanties gelden aantrekkelijke kortingen voor uitzendkrachten.

Profiel

+ MBO+ opgeleid
+ 1+ jaar werkervaring
+ Kandidaten in finance, office management, project management, facilitair, redactie en meer.

VERLONEN

Het gemak van gekwalificeerd mediapersoneel zonder de werkgeversrisico’s. Via Born4Jobs verloon je je flexmedewerkers tegen een supervoordelig tarief en uitstekende service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden, administratie en risico’s zodat jij vrij bent van alle rompslomp en doorbetalingsplicht bij ziekte.

Profiel

+ MBO/HBO/WO
+ Ervaren
+ Voor functies in marketing, finance, sales, redactie, communicatie en meer.

FREELANCE

Het inhuren van freelancers wordt steeds populairder, niet alleen omdat het flexibel én goedkoper is. Werkgevers ontdekken meer en meer de kracht van freelancers; experts in hun vakgebied, loyaal en gedreven. En als je vaker met dezelfde freelancers werkt creëer je ook consistentie binnen je organisatie. Je kunt bij Born4Jobs freelancers inhuren voor verschillende opdrachten; van een communicatieklus tot het bouwen van een website, wij hebben de juiste mensen voor je, die we allemaal goed kennen.

COACHING

Born4Jobs werkt samen met coaches in verschillende disciplines waardoor we onafhankelijke coachingstrajecten kunnen bieden voor vrijwel alle situaties op de werkvloer.

Denk aan advies om je team weer positief up & running te krijgen na de corona-periode of hulp bij het vinden van de juiste balans als het gaat om werken op kantoor of thuis. Maar ook bij reorganisaties of 1 op 1 coaching, voor als iemand in je team individueel ondersteuning nodig heeft.

Soms is het gewoon fijn -en zeker doeltreffend- om het even uit handen te geven aan iemand die objectief is en op afstand staat van jou en jouw team. Wat je vraag ook is, Born4Jobs zoekt voor jou de juiste coach. Voor eenmalige sessies of complete coachingstrajecten.

Wij werken samen met:

+ Merel Rijntjes | Talent & Business Manager (WWW.BIRDHOUSE.NL)
+ iCoaching | Coaching & counselling (WWW.ICOACHING.NL)
+ Media Movers | Team- & loopbaancoaching (WWW.MEDIA-MOVERS.NL)

alleen adverteren met je vacature?

Je vacature onder de aandacht van duizenden young- en ervaren professionals, zonder kosten voor werving + selectie… dat kan al vanaf €349 in combinatie met ons jongste zusje Alle Mediavacatures!  Maar ook internationaal adverteren kan in combinatie met het muziekplatform Musiccareers. Wij maken een kick-ass advertentie en social media campagne die opvalt onder actieve én latent werkzoekenden, precies waar jij dat wil.

BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN?

10 + 8 =