fbpx

HALLO KANDIDAAT

We helpen je graag met je zoektocht naar de allerleukste baan!

NAAR VACATURES

WAT WIJ DOEN

EXECUTIVE SEARCH

Born4Jobs verbindt al bijna 20 jaar senior professionals aan opdrachtgevers in muziek, media en entertainment én daarbuiten. Bijvoorbeeld voor directiefuncties, bestuurlijke posities of (digitaal) veranderingsmanagement.

WERVING + SELECTIE

Op zoek naar de volgende stap in je carriere? Born4Jobs is al 20 jaar dé bemiddelaar voor opdrachtgevers en kandidaten in muziek, media, entertainment en diverse creatieve branches zoals events, lifestyle, cultuur etc.

UITZENDEN

Flexibel of tijdelijk beschikbaar? Schrijf je dan bij Born4Jobs in als uitzendkracht. Niets geen lopende-band-werk, wij bemiddelen alleen voor (tijdelijke) banen in muziek, media, entertainment en creatieve branches.

VERLONEN

Verlonen via Born4Jobs betekent flexibiliteit en altijd tijdige uitbetaling. Jij hoeft alleen aan het werk, wij verzorgen de administratie.

FREELANCE

Freelancer? Wij bemiddelen voor de leukste opdrachten in muziek, media, entertainment en de creatieve sector. Én je krijgt altijd binnen 2 weken betaald.

VACATURE ADVERTENTIE

Kijk voor de laatste vacature advertenties op onder meer Born4Jobs.nl én ons zusje AlleMediavacatures.

COACHING

Born4Jobs werkt samen met coaches in verschillende disciplines waardoor we onafhankelijke coachingstrajecten kunnen bieden voor vrijwel alle situaties op (en naast) de werkvloer. Wij vinden voor jou de juiste coach!

Wij werken voor:

Op zoek naar een nieuwe baan?

WERKEN IN MUZIEK, MEDIA, ENTERTAINMENT EN DE CREATIEVE INDUSTRIE

CONTACT

+31 (0)35 6310231
+31 (0)20 7169747
info@born4jobs.nl