fbpx
Werkgever 9 Over Born4Jobs

OVER BORN4JOBS

Zoek je personeel? Wil je sparren over personeelsoplossingen voor je bedrijf? Heb je vragen over wetgeving omtrent de arbeidsmarkt? Wij helpen je graag vooruit. Wij zijn al 20 jaar een betrouwbare gesprekspartner voor vacatures en arbeidsbemiddeling in de muziek-, media-, entertainment- en creatieve industrie. We adviseren en begeleiden opdrachtgevers en kandidaten in alle voorkomende trajecten en vraagstukken omtrent arbeidsbemiddeling waaronder werving & selectie, executive search, uitzenden en freelance. En omdat we al zo lang actief zijn is ons bereik groot en ons netwerk omvangrijk, zowel binnen als buiten de branche. Wij maken ons sterk voor diversiteit en inclusie op de werkvloer vanuit de overtuiging dat een kandidaat alleen een match kan zijn op basis van individuele kwaliteiten.

Via mond-tot-mond, een enorme database, onze actieve social media kanalen én ons vacatureplatform voor young professionals Alle Mediavacatures, bereiken we vrijwel iedereen die we willen bereiken.

Wij zijn al meer dan 20 jaar the career company.

MEER WETEN? STUUR ONS EEN BERICHTJE 

WIJ WERKEN VOOR:

BENIEUWD NAAR DE KOSTEN?

9 + 9 =

ONS TEAM

Tom Oudshoorn

Tom is opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur maar werd artist manager in de muziekindustrie. Gelukkig maar anders hadden wij hem waarschijnlijk nooit ontmoet. Toprecruiter, koning van de woordgrap en herkenbaar aan de eeuwige koptelefoon op zijn hoofd in plaats van haar.

 Bel Tom op 020 716 9747
Mail Tom via tom@born4jobs.nl

Tom Hoetink

Tom, onze ondernemende recruitment specialist. Tom heeft, naast zijn werk voor Born4Jobs, een eigen bedrijf voor stages in het buitenland maar zit er zelf ook regelmatig. Bijvoorbeeld in Thailand, waar hij een vakantiepark wil bouwen. Maar voorlopig zit'ie lekker bij ons.

Bel Tom op 035 6310231
Mail Tom via tomhoetink@born4jobs.nl

Annelise Breteler

Annelise werd onlangs in een artikel ‘het creatieve brein’ genoemd en dat raakt redelijk de kern; copywriter, vormgever, webdesigner, you name it. Met stevige roots in muziek en media (onder meer programma- en productiebaas bij The BOX) altijd op zoek naar manieren waarop het beter en mooier kan.

 Bel Annelise op 035 6310231
Mail Annelise via annelise@born4jobs.nl

ANCA BEIJE

Oprichter en ras ondernemer die elke economische crisis overleeft. Niemand kent de muziek-, media- en entertainmentwereld beter dan Anca. Naast een goed glas wijn houdt Anca het meest van mensen blij maken met een nieuwe baan en dat doet ze dus al 20 jaar met heel veel passie en betrokkenheid.

 Bel Anca op 035 6310231
Mail Anca via anca@born4jobs.nl

Esther Heitkamp

Esther loopt al jaren rond in het tv wereldje als programmamaker én HR-professional. Maar dat laatste vindt ze toch het leukst en dat is fijn voor ons, want ze heeft als geen ander een neus voor talent 🙂

Bel Esther op 035 6310231
Mail Esther via esther@born4jobs.nl