fbpx

OVER

Recruitment voor muziek, media, entertainment en meer

Wij zijn al meer dan 20 jaar the career company voor iedereen met een grenzeloze ambitie om het beste uit zichzelf te halen. En dat gaat voor ons over meer dan alleen een baan; ook privé moet de combinatie kloppen. In onze ‘line of jobs’ gaat dat meestal vanzelf, want hoe leuk is het om te werken in de wereld van bijvoorbeeld muziek, televisie, events of film? Wij letten niet alleen op opleiding, misschien wel juist niet. We selecteren voornamelijk op ‘soft skills’; Wie ben je als persoon? Waar ligt je echte passie? Waar wil je heen?

Born4Jobs werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in muziek, media, entertainment en de creatieve sector en staat bekend om het enorme netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. We weten wie waar past en zijn daar eerlijk over, ook als het geen ideale match is.

We zijn gespecialiseerd in werving & selectie en executive search en je kunt bij ons terecht voor vaste banen, uitzendbanen, freelance of ad-interim klussen of je door ons laten verlonen. Ook bieden we individuele en teamcoaching aan door diverse, bij ons aangesloten coaches.

Recruitment
Hilversum

Born4Jobs.nl

VACATURES

Er zijn nu even geen vacatures bij Born4Jobs