fbpx

BORN4JOBS, THE CAREER COMPANY

Born4Jobs is al 20 jaar dé gesprekspartner voor vacatures en arbeidsbemiddeling in muziek-, media-, entertainment- en creatieve industrie. Wij adviseren en begeleiden opdrachtgevers en kandidaten in alle voorkomende trajecten en vraagstukken omtrent arbeidsbemiddeling waaronder werving & selectie, Job board voor vacature advertenties, executive search, uitzenden, verlonen en freelance. Maar ook voor coaching op en om de werkvloer kun je bij ons terecht.

Born4Jobs richt zich primair op mid-career en senior professionals en maakt zich sterk voor diversiteit en inclusie op de werkvloer vanuit de overtuiging dat een kandidaat alleen de beste match kan zijn op basis van individuele kwaliteiten.

Doelgroep

+ HBO+ opgeleid
+ Vanaf 1 jaar werkervaring
+ Kandidaten in marketing, social media, finance, project management, sales, ondersteuning en meer.

Mail

Telefoon

Hilversum 035-6310231
Amsterdam 020-7169747

5K

5,5K

1K

7.5K / 30 DAYS

ALLE MEDIAVACATURES

AlleMediavacatures.nl is het zusje van Born4Jobs en richt zich primair op young professionals in de leeftijd van 20-30 jaar; een vacature advertentieplatform voor media-gerelateerde vacatures in muziek, film, events, RTV, mobile, games, lifestyle en de creatieve industrie. Door middel van aansprekende advertenties en social media campagnes, brengt Alle Mediavacatures snel, doelgericht én voordelig, opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar.

De kracht van combineren
Alle Mediavacatures biedt verschillende pakketten waarmee je kunt adverteren op alleen allemediavacatures.nl óf kunt kiezen voor een krachtige combinatie met Born4Jobs en/of MusicCareers; het nieuwe platform voor wereldwijde muziekvacatures; hiermee bereik je (inter)nationaal vrijwel alle muziekprofessionals.

Doelgroep

+ MBO+ opgeleid
+ Starters en mid-career kandidaten
+ Vacatures in marketing, social media, productie, ondersteuning, sales, creative en meer.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP:

Mail

Telefoon

Hilversum 035 7601 112

18K

7K

2K

2.2K / 30 days

MUSICCAREERS.CO

Music Careers is hét platform voor wereldwijde vacatures in de muziekindustrie, gemaakt door muziekprofessionals, voor muziekprofessionals. De site biedt een intuïtieve wervingservaring en verbindt recruiters met gespecialiseerd talent. Zij zijn dé plek voor kandidaten die op zoek zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden bij grote en kleine muziekbedrijven zoals Sony Music Entertainment, Insomniac, Atlantic Records, Def Jam Recordings, TikTok, Spotify, Universal Music, Twitch en nog veel meer.

Op zoek naar muziekprofessionals?
Kies dan voor het combinatiepakket ‘Beyond’ en adverteer op de drie grootste job boards voor muziek en media: Born4Jobs, Alle Mediavacatures én MusicCareers en bereik (inter)nationaal vrijwel alle muziekprofessionals.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET BORN4JOBS

31K

6.6K / 30 days

Topcities
la
nyc
london
boston
chicago
amsterdam

31K

6.6K / 30 days

Topcities
la
nyc
london
boston
chicago
amsterdam

WIJ WERKEN O.A. VOOR: