Wat anderen over ons zeggen

Wat anderen zeggen

Frank Waals – Eindredacteur

De kenmerken van Born4Jobs zijn: doelgericht, resultaatgericht en wars van randzaken. Met de professionele en tegelijkertijd persoonlijke benadering van recruiters, voel je je direct thuis in de tijd dat je met hen werkt. Een no-nonsense mentaliteit waarin snel tijd wordt vrijgemaakt waar nodig en men gericht zoekt op basis van profiel en/of aanvraag. Voor zowel fulltime als part-time jobs is Born4Jobs een handige en bruikbare speler op de markt.  

Esmee de Keijzer – Office & Finance Manager

De dames van Born4Jobs hebben mij aan een super leuke nieuwe baan geholpen met heel veel enthousiasme! Echt een top bedrijf.

Eleanor Faas – Sync Coordinator

Born4Jobs gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om te gaan voor mijn droombaan!

Femke In De Betouw – Marketing & Communicatie Medewerker

Via Born4Jobs kwam ik in contact met een voor mij nieuwe branche, in een functie die compleet op mijn lijf geschreven is!

Christel Fokke – Project Manager

Born4Jobs heeft me bewezen snel te kunnen schakelen toen dit nodig bleek; professioneel & persoonlijk, dat doen niet velen ze na!

Wendy Ludert – Allround Administrateur Media

Ik ben heel blij een nieuwe baan gevonden te hebben door de inspanningen van Born4Jobs! Ook blij dat ik deze keer gekozen heb voor een werving & selectiebureau; een match wordt beter gemaakt wanneer bureau en opdrachtgever elkaar goed kennen. Born4Jobs heeft wat mij betreft laten zien dat ze die kennis hebben! Nogmaals dank!!!

Heb je een vraag?

1 + 8 =

Born4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl