WERVING & SELECTIE
—Voor wie

Met Born4Jobs Werving & Selectie richten wij ons op midcareer mediaprofessionals. Werving en selectie bij Born4Jobs betekent toegang tot de beste en meeste kandidaten in de muziek-, media- en entertainmentbranche. Ons netwerk is omvangrijk, stabiel en betrouwbaar en we zijn als eerste op de hoogte van wat er speelt binnen de branche. We schakelen snel, vakkundig en efficient, werken met heldere tarieven en zijn flexibel in onze oplossingen.

“Born4Jobs heeft me bewezen snel te kunnen schakelen toen dit nodig bleek; professioneel & persoonlijk, dat doen niet velen ze na!”
Christel Fokke – Project Manager

—Werkwijze

Aanname en bevestiging opdracht
Publicatie vacature op born4jobs.nl
Versturen vacature alert via email
Social media campagne
Uitgebreide search
Samenstellen longlist
Selectiegesprekken met Born4Jobs
Shortlist naar opdrachtgever
Sollicitatiegesprekken

—Helder

Ons enige doel is jou helpen met het juiste antwoord op je vraag, wat de vraag ook is. We zien onszelf eigenlijk meer als een gesprekspartner voor arbeidsbemiddeling in de muziek-, media- en entertainmentbranche dan, laten we zeggen, een plaatsingsmachine. We werken helder en efficient met veel ruimte voor jouw wensen en die van de best passende kandidaat. Ook als je hulp nodig hebt bij HR vraagstukken, arbeidsconflicten of nieuwe wetgeving staan we voor je klaar. Altijd, ook buiten kantooruren.

Heb je een vraag?

Born4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl