—Uitzenden

Werving, bemiddeling en verloning van tijdelijke krachten. Heb je hulp nodig maar weet je nog niet zeker of dit voor de lange termijn is? Dan kan het lonen om werknemers in te huren op uitzendbasis omdat de voorwaarden voor jou als werkgever dan een stuk soepeler zijn. Tijdelijk werknemers inhuren via Born4Jobs kan snel, flexibel en voordelig. Handig, als er een nieuw TV programma of evenement op stapel staat maar er te weinig vast personeel beschikbaar is. Maar ook als je opvang nodig hebt bij extra werkdruk, ziekte of zwangerschap. Je ontvangt wekelijks een factuur en uitzendkrachten krijgen binnen een week uitbetaald. Wij zorgen voor een correcte afdracht van loonbelasting en andere premies. En vergeet niet dat er tijdens schoolvakanties aantrekkelijke kortingen gelden voor uitzendkrachten. Vragen? Je kunt altijd even bellen met 035 6310231 of mailen naar info@born4jobs.nl.

 

“Zeker in deze tijd is uitzenden een prima alternatief; de voorwaarden zijn soepel en je hebt niet te maken met een werving & selectie fee
Anca Beije – Directeur

—Verlonen flexmedewerkers

Het gemak van gekwalificeerd mediapersoneel zonder de werkgeversrisico’s. Verlonen van flexmedewerkers via Born4Jobs betekent een supervoordelig tarief, flexibiliteit en uitstekende service. In het kort werkt het zo: Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden, administratieve rompslomp en risico’s. Je doet zelf de werving van je medewerkers (of dat doen wij voor je, bel ons gerust voor de mogelijkheden), wij betalen de nettolonen uit en dragen premies en loonbelasting af. Uiteraard verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En jij bent vrij van alle rompslomp en doorbetalingsplicht bij ziekte.

Wanneer je meer dan 10 medewerkers verloont via Born4Jobs krijg je een fikse korting, vraag ons naar de mogelijkheden!

—Detacheren

Heb je specifieke kennis nodig op het juiste moment? Dan is detacheren via Born4Jobs een goede oplossing. Wij screenen kandidaten op specialisme en persoonlijkheid, passend in de niche waarin wij opereren; muziek, media en entertainment. En ook voor detacheren geldt natuurlijk dat wij verloning en alle administratie regelen.

 

 

Onze verloningen lopen via All About Flex, erkend bij de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendbureaus.