Born4Jobs Uitzenden & Payrollen

Werving, bemiddeling en verloning

 

Tijdelijke krachten, direct beschikbaar

Uitzendkrachten inhuren via Born4Jobs kan snel, flexibel en voordelig. Handig, als er een nieuw TV programma op stapel staat maar te weinig vast personeel beschikbaar is. Of voor tijdelijke opvang bij extra werkdruk, ziekte of zwangerschap. Je ontvangt wekelijks een factuur en uitzendkrachten krijgen binnen een week uitbetaald. Wij zorgen voor een correcte afdracht van loonbelasting en andere premies.  Vragen? Je kunt altijd even bellen met Fiona of Myrthe op nummer 035 6310231 of mailen naar uren@born4jobs.nl.

Payrolling

Het gemak van gekwalificeerd mediapersoneel zonder de werkgeversrisico’s! Payrolling via Born4Jobs betekent een supervoordelig tarief, flexibiliteit en uitstekende service. In het kort werkt het zo: Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden, administratieve rompslomp en risico’s. Je doet zelf de werving van je medewerkers (of dat doen wij voor je, bel ons gerust voor de mogelijkheden), wij betalen de nettolonen uit en dragen premies en loonbelasting af. Uiteraard verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En jij bent vrij van rompslomp en  doorbetalingsplicht bij ziekte.

Wanneer je meer dan 10 payrollers verloont via Born4Jobs krijg je een fikse korting, vraag ons naar de mogelijkheden!

Verloning

Onze uitzendkrachten en payrollers worden verloond door About Payrolling & Services, erkend bij de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en aangesloten bij de Algemene Bond van Uitzendbureaus.

Ook buiten kantooruren

Tijdens het gehele traject word je voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang. Je kunt ons daarnaast altijd bereiken als je vragen hebt, ook buiten kantooruren.

Heb je een vraag?

CONTACT
B
orn4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl

ONZE MERKEN

Heb je een vraag?

CONTACT
B
orn4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl

ONZE MERKEN

Pin It on Pinterest