ADVERTEREN
—Advertising only

Met onze advertising-only mogelijkheden bereik je tienduizenden actieve en passieve werkzoekenden binnen de muziek-, media- en entertainmentbranche. Je vacature wordt geplaatst op born4jobs.nl en/of allemediavacatures.nl en wij maken een mooie campagne voor je op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Zoals je dat van ons gewend bent 🙂.

—Alle Mediavacatures

Je hebt het vast al voorbij zien komen; het snelst groeiende platform voor de leukste vacatures in media, fashion, lifestyle, online, muziek en de creatieve industrie. Met een gemiddelde groei van 400 nieuwe volgers per maand bereik je via Alle Mediavacatures een grote groep jonge, creatieve professionals. Voor een vast laag tarief en zonder ingewikkelde opties of pakketten. Upload eenvoudig je vacaturetekst, gegevens en aanvullend beeldmateriaal via de website. Adverteren kan al vanaf €99!

Met de komst van onze nieuwe vacature site allemediavacatures.nl
kun je voor een nog groter bereik kiezen. Je betaalt slechts een paar tientjes meer voor publicatie op beide platforms, inclusief social media.

—Nieuw: AdPlus

Voor bedrijven met grote ambities maar kleinere budgetten hebben we iets nieuws; Ad Plus. Je adverteert dan bij Born4Jobs en Alle Mediavacatures op beide websites en social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter) waardoor je bereik nog groter wordt.  Op dit moment is je gemiddelde bereik 35.000 – 40.000 maar dit aantal groeit elke week. Reacties op de vacature worden door ons gescreend en geselecteerd op basis van de door jou opgegeven profielschets en eisen. Je ontvangt dan van ons een longlist met de best passende kandidaten, inclusief alle persoonsgegevens. En dat scheelt jou dan weer een hoop tijd! Meer weten? Mail ons even via info@born4jobs.nl.

Heb je een vraag?

Born4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl

Op zoek naar een nieuwe job?

Ontvang de nieuwste vacatures in muziek, media en entertainment in je inbox!

(Don't worry, we gaan je niet spammen 😄)

Gelukt! Dank je wel voor je inschrijving 🍀