VOOR OPDRACHTGEVERS

—Waarom Born4Jobs

Omdat wij al meer dan 15 jaar gesprekspartner zijn voor arbeidsbemiddeling in de muziek-, media- en entertainmentbranche. Van CEO tot Artist Manager tot PA. We adviseren en begeleiden opdrachtgevers in alle voorkomende trajecten en vraagstukken omtrent arbeidsbemiddeling in de mediabranche. Door jarenlange ervaring en ons omvangrijke netwerk hebben we een actief bestand met duizenden beschikbare en gemotiveerde kandidaten en zijn we als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Wij kennen de spelers en weten wie waar past. Of juist niet en dat vertellen we dan natuurlijk ook.

“Er is maar één streven; de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever, zonder concessies.”
Anca Beije – Directeur

—Wat we doen

Bij Born4Jobs kun je terecht voor diverse vormen van arbeidsbemiddeling voor de muziek-, media- en entertainmentbranche waaronder Executive Search, Werving & Selectie, Uitzenden, Payrolling en Stages. We hanteren heldere tarieven en werken op basis van no cure no pay of met een fixed fee bij exclusieve opdrachten.

Meer weten? Stuur een berichtje naar info@born4jobs.nl of bel even met 035 6310231. 

Wat kunnen we voor je doen?

—Eerlijk

We adviseren kandidaten eerlijk over te nemen carrièrestappen en checken CV en referenties. CV’s worden alleen verstuurd naar opdrachtgevers na toestemming van de kandidaat. Zo weet je als kandidaat waar je aan toe bent en kun je als opdrachtgever gerust met een kandidaat om tafel. Snel, flexibel en zonder verrassingen.

Heb je een vraag?

Born4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl