Voor opdrachtgevers

—Waarom Born4Jobs

Omdat wij al meer dan 15 jaar gesprekspartner zijn voor arbeidsbemiddeling in de muziek-, media- en entertainmentbranche. Van CEO tot Artist Manager tot PA. We adviseren en begeleiden opdrachtgevers in alle voorkomende trajecten en vraagstukken omtrent arbeidsbemiddeling in de mediabranche. Door jarenlange ervaring en ons omvangrijke netwerk hebben we een actief bestand met duizenden beschikbare en gemotiveerde kandidaten en zijn we als eerste op de hoogte van ontwikkelingen in de branche. Wij kennen de spelers en weten wie waar past. Of juist niet en dat vertellen we dan natuurlijk ook.

Good to know

Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers het nu zwaar hebben en dat je in deze periode iets langer nadenkt over het aannemen van nieuw personeel. Om de keuze wat gemakkelijker te maken is het goed om te weten dat uitzenden een prima alternatief is. Zo heb je niet te maken met een werving & selectie fee en zijn de voorwaarden voor jou als werkgever een stuk soepeler. Bovendien kun je kandidaten op uitzendbasis ook tijdelijk inhuren. Bij Born4Jobs profiteer je bovendien van voordelige uitzendtarieven!

—Wat we doen

Bij Born4Jobs kun je terecht voor diverse vormen van arbeidsbemiddeling voor de muziek-, media- en entertainmentbranche waaronder executive search, werving & selectie, uitzenden, verlonen en detacheren. We hanteren heldere tarieven en werken in veel gevallen op basis van no cure no pay of met een fixed fee bij exclusieve opdrachten.

Meer weten? Stuur een berichtje naar info@born4jobs.nl of bel even met 035 6310231. 

Wat kunnen we voor je doen?

“Het fijne aan Born4jobs vond ik dat ze goed op de hoogte waren van mijn wensen en interesses. Hierdoor hebben ze mij aan de voor mij perfecte werkgever gekoppeld.”
Andries Makkinga

—Eerlijk

We adviseren kandidaten eerlijk over te nemen carrièrestappen en checken CV en referenties. CV’s worden alleen verstuurd naar opdrachtgevers na toestemming van de kandidaat. Zo weet je als kandidaat waar je aan toe bent en kun je als opdrachtgever gerust met een kandidaat om tafel. Snel, flexibel en zonder verrassingen.

Wij werken o.a. voor: