Christel Fokke
Project Manager

Born4Jobs heeft me bewezen snel te kunnen schakelen toen dit nodig bleek; professioneel & persoonlijk, dat doen niet velen ze na!

Wendy Ludert
Allround Administrateur Media

Ik ben heel blij een nieuwe baan gevonden te hebben door de inspanningen van Born4Jobs! Ook blij dat ik deze keer gekozen heb voor een werving & selectiebureau; een match wordt beter gemaakt wanneer bureau en opdrachtgever elkaar goed kennen. Born4Jobs heeft wat mij betreft laten zien dat ze die kennis hebben! Nogmaals dank!!!

Eleanor Faas
Sync Coordinator

Born4Jobs gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om te gaan voor mijn droombaan!

Femke In De Betouw
Marketing & Communicatie Medewerker

Via Born4Jobs kwam ik in contact met een voor mij nieuwe branche, in een functie die compleet op mijn lijf geschreven is!

Frank Waals
Eindredacteur

De kenmerken van Born4Jobs zijn: doelgericht, resultaatgericht en wars van randzaken. Met de professionele en tegelijkertijd persoonlijke benadering van recruiters, voel je je direct thuis in de tijd dat je met hen werkt. Een no-nonsense mentaliteit waarin snel tijd wordt vrijgemaakt waar nodig en men gericht zoekt op basis van profiel en/of aanvraag. Voor zowel fulltime als part-time jobs is Born4Jobs een handige en bruikbare speler op de markt.

Esmee de Keijzer
Office & Finance Manager

De dames van Born4Jobs hebben mij aan een super leuke nieuwe baan geholpen met heel veel enthousiasme! Echt een top bedrijf.

Heb je een vraag?

CONTACT
B
orn4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl

ONZE MERKEN

Pin It on Pinterest