Loopbaanadvies

—Je loopbaan

Vraag je je wel eens af of je nog goed zit op je huidige werkplek? Of je tot je pensioen bij je huidige organisatie wilt blijven? Of er daarbuiten ook mogelijkheden zijn waar je nog niet aan hebt gedacht? Dan is het misschien goed om je loopbaan eens tegen het licht te houden. Samen met een professional, om je inzichten te geven over wat je nou echt wil met je carriere en of je nu wel op de juiste plek zit.

Born4Jobs werkt samen met Loopbaanbureau Media Movers. Zij zijn als enige in Nederland gespecialiseerd in media en uitgeverijen. De loopbaanadviseurs kennen die wereld van binnenuit. Sommigen zijn er nog steeds actief, bijvoorbeeld als journalist, trainer of HR-adviseur. Zij weten waar jij het over hebt en hebben een enorm netwerk binnen (en buiten) de branche.

Opdrachtgevers van Media Movers zijn o.a. NOS, RTL, TMG, NRC Handelsblad

“Wij merken soms dat kandidaten vastlopen in hun carriere, er geen energie meer uithalen. De coaches van Media Movers zijn dan ideale sparringpartners”


Anca Beije – Directeur Born4Jobs

—Bij Media Movers kun je terecht voor:

  • een cv- en LinkedIn-check
  • een Persoonlijke Arbeidsmarktanalyse. In een diepte-interview van drie uur zetten we op een rij waar je goed in bent, waar je je verder in wilt ontwikkelen, wat reële mogelijkheden zijn en hoe je stappen kunt zetten. We checken ook of je je cv en je LinkedIn nog actueel zijn. Je krijgt een verslag met aanbevelingen.
  • een APK, met een Persoonlijke arbeidsmarktanalyse en nog drie afspraken van een uur
  • een APK (zie hierboven) met drie netwerkgesprekken die de loopbaanadviseur voor je organiseert
  • een opstarttraject voor beginnende freelancers en ondernemers
  • executive coaching voor leidinggevenden

—Informatie

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Tom Klinker van Media Movers, tel. +31 6 14796576.

https://www.media-movers.nl

Volg ons

En mis nooit de nieuwste vacatures!