Hoe wij werken

—Je profiel

Maak een persoonlijk profiel aan op onze website waarin je zoveel mogelijk over jezelf vertelt. Vergeet niet je social media profielen, waarvan LinkedIn de belangrijkste is maar Facebook, Insta, Twitter of Snapchat zijn ook goed om te vermelden. Upload je CV, pasfoto en eventueel portfolio. Omdat wij opereren in de mediabranche (vacatures in online, tv, radio, film, games, video, entertainment, muziek etc) is het belangrijk om aan te geven waar jouw link met media zit, met name als je werkervaring hebt opgedaan in andere branches.

Je kunt bij ons terecht voor Executive Search, Werving & Selectie, Uitzenden, Payrollen en Stages.

“Een nieuwe baan is vaak een grote stap voor mensen, het maakt me trots als ik daarbij heb kunnen helpen”
Annick Teunizen – Recruiter

—De selectie

Zit je bij de eerste selectie, dan sturen we, altijd na overleg met jou, je gegevens naar de opdrachtgever. Zij laten ons weten of ze je willen ontmoeten en houden ons op de hoogte van de voortgang. Neem tijdens de procedure, ook al kan die soms lang duren, niet rechtstreeks contact op met de opdrachtgever, zij stellen dat niet op prijs. Bij vragen kun je altijd ons even bellen! Mocht je niet worden geselecteerd voor de vacature, blijf dan reageren via onze website op vacatures die bij je passen, hopelijk vinden we snel een mooie baan voor je in muziek, media of entertainment.

—De nieuwste mediavacatures

Volg ons via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn, hier plaatsen wij direct onze nieuwste media vacatures. Als er een passende vacature voor je tussenzit, reageer dan via je profiel met een zorgvuldig geschreven, korte motivatie. Let hierbij op dat je motivatie relevant is en goed aansluit op de vacature. Bytheway, een video motivatie mag natuurlijk ook! Je reactie komt terecht bij de consultant die de vacature beheert en een selectie maakt van geschikte kandidaten.

—Kennismaken

Voordat we je kunnen bemiddelen willen we je graag persoonlijk leren kennen. Zo weten we wie je bent, wat je competenties zijn en waar je goed zou passen. Bij Born4Jobs gaat een intake altijd op afspraak. Je hoeft je CV niet mee te nemen naar de afspraak, die staat dan al in je profiel. Je hoeft bij ons niet in pak te verschijnen, doorgaans is dat in de mediabranche sowieso niet aan de orde wink.

Volg ons

En mis nooit de nieuwste vacatures!