VOOR KANDIDATEN

—Welkom!

Wat ooit begon aan een keukentafel ergens in het Gooi is nu, meer dan 15 jaar later, uitgegroeid tot de grootste en meest gevraagde gesprekspartner in arbeidsbemiddeling voor de muziek-, media- en entertainmentbranche. Van CEO tot Artist Manager tot PA. Met een kandidatennetwerk en klantenkring waar je u tegen zegt, adviseren we in alle voorkomende arbeidstrajecten in de mediabranche. En met merken als Alle Mediavacatures en BuroBaan én nieuwe partners als ADE University staan we allesbehalve stil.

Je kunt bij ons terecht voor executive search, werving & selectie, uitzenden, payrolling, detachering en stages. Maar ook als je vragen hebt over wetgeving, een clausule in je contract of advies over werken in onze branche; je kunt ons altijd bellen. We helpen je graag verder in je carrière, of je nou start op de arbeidsmarkt of een paar stappen verder bent; je bent hier op de goede plek!

“Waanzinnig goed geholpen aan een superleuke baan,
dank je wel Born4Jobs!”

Linde Westra – Management Assistent

—Leuk?

Jaaa.. werken in onze branche is heel leuk! Maar niet iedereen past in de wereld van muziek-, media- en entertainment; je persoonlijke kenmerken en dus jij als type, zijn net zo belangrijk als de kennis die je meebrengt. We zoeken avonturiers, muziek- of filmliefhebbers, harde werkers die niet schrikken als ze een BN-er tegen het lijf lopen en het ook leuk vinden om met collega’s een concert of festival mee te pakken. Of je nou Marketing Manager bent of Administratief Medewerker; de uitdagingen en mogelijkheden in onze branche zijn eindeloos en de lijnen meestal kort; je kunt echt verschil maken.

—Eerlijk

We adviseren je eerlijk over te nemen carrièrestappen en checken altijd de door jou opgegeven referenties. CV’s worden alleen verstuurd naar opdrachtgevers na jouw expliciete toestemming. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je snel en met heldere verwachtingen bij een potentiele werkgever aan tafel.

Wil je weten of de muziek-, media- en entertainmentbranche iets voor jou is? Of ben je al ervaren in de branche en op zoek naar iets nieuws? Bel ons met al je vragen, anytime.

Telefoon 035 6310231
Mail: info@born4jobs.nl
Chat: Rechts onderin beeld

Wij werken o.a. voor:

Heb je een vraag?

Born4Jobs
Arendstraat 17

1223 RE Hilversum

T
035 631 0231

T
020 716 9747
info@born4jobs.nl