Voor kandidaten

—We care for talent

Wat ooit begon aan een keukentafel ergens in het Gooi is nu, meer dan 15 jaar later, uitgegroeid tot hét bureau in vacatures voor muziek-media-entertainment en daarbuiten. Van CEO tot Artist Manager tot PA. Met een kandidatennetwerk en klantenkring waar je u tegen zegt, adviseren we in alle voorkomende arbeidstrajecten. En met ons nieuwe vacatureplatform Alle Mediavacatures mis je geen enkele mediavacature meer!

Je kunt bij Born4Jobs terecht voor executive search, werving & selectie, uitzenden, verlonen, detachering en stages. Maar ook als je vragen hebt over wetgeving, een clausule in je contract of advies over werken in onze branche; je kunt ons altijd bellen. We helpen je graag verder in je carrière, of je nou start op de arbeidsmarkt of een paar stappen verder bent; je bent hier op de goede plek!

“Wat een fijne, warme mensen 😊 en heerlijk hoe snel ze schakelen, binnen 1 week was mijn nieuwe baan geregeld!”
Karen van Loenen

—Een carrière in muziek- media-entertainment?

Naast alle andere Dat is dus echt heel leuk! Maar niet iedereen past in deze branche; je persoonlijke kenmerken en dus jij als type, zijn net zo belangrijk als de kennis die je meebrengt. We zoeken avonturiers, muziek- of filmliefhebbers, harde werkers die niet schrikken als ze een BN-er tegen het lijf lopen en het ook leuk vinden om met collega’s een concert of festival mee te pakken. Of je nou Marketing Manager bent of Administratief Medewerker; de uitdagingen en mogelijkheden in onze branche zijn eindeloos en de lijnen meestal kort; je kunt echt verschil maken.

—Snel en duidelijk

We adviseren je eerlijk over te nemen carrièrestappen en checken altijd de door jou opgegeven referenties. CV’s worden alleen verstuurd naar opdrachtgevers na jouw expliciete toestemming. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je snel en met heldere verwachtingen bij een potentiele werkgever aan tafel.

Wil je weten of de muziek-, media- en entertainmentbranche iets voor jou is? Of ben je al ervaren in de branche en op zoek naar iets nieuws? Bel ons met al je vragen, anytime.

Telefoon 035 6310231
Mail: info@born4jobs.nl

Wij werken o.a. voor: